Blod Svett Och Krita

20 aug. 2010

Crap!

Jo, samma gamla visa igen. Jag får väl be om ursäkt men kan bara inte med att avsluta den här bloggen. För några månader sedan stängde jag av skiten för gott, trodde jag. Men här är jag igen.

Nya idéer? Nja, har samma behov att tömma ”hårdisken” här så det handlar fortfarande om HUR jag ska göra det och vad jag ska dumpa ner till andras beskådande. Som ni säkert sett i de senaste inläggen, blev min idé att skapa en kombination av text och bild fungerade sådär bra och så här i efterhand tycker jag att börja med ”the full monty” angående periodisering var lite väl förhastat. Man måste nog ha mer kött på benen innan man gör det så jag får fortsätta utveckla ämnen som fysiologi, anatomi, centrala principer inom träningslära, m.m. sedan får jag väl komma med resten.

Jag kommer nog inte att skriva superlånga artiklar här på bloggen eftersom jag upplever formatet som rätt ömständigt så det jag kommer att försöka göra är att skriva korta sammanfattningar på längre texter och länka till en nedladdningsbar fullängdsversionen i pdf-format. Har ingen aning om detta kommer att fungera bättre men jag har startat om bloggen så många gånger att det kan knappas vara den sista sista innan jag bestämmer mig för att lära mig att skapa hemsidor och databaser.

Det tar rätt långt tid att skriva artiklar med seriös (tolka ordet som du vill) innehåll och fullgoda referenser så jag kommer att varva med annat innehåll både som både personliga reflektioner och annat jag upplever. Det brukar komma frågor angående träning då och då när jag tränar eller pratar med folk så jag kommer att försöka ta med mig hit en del av de intressantaste frågorna och ge svar utifrån mina egna resonemang. Ni som läser detta får mer än gärna komma med frågor och synpunkter. På det visset kanske ni hjälper mig att göra ett intressantare blogg.

Carlos

2 kommentarer:

Magnus sa...

Gött! Jag kommer åtminstone läsa och ta till mig!

Ha det!

mvh / Magnus

Feddan sa...

Riktigt kul att du och bloggen är tillbaka!