Blod Svett Och Krita

25 dec. 2010

Träningssida

Hej,


Jagt har redan antytt några gånger att den här bloggen skulle komma att självdö p.g.a. att mitt huvudintresse är att skriva om och diskutera träning och att bloggformatet inte är särskilt lyckat för ändamålet. Det verkar inte bättre än att det är dags att döda träningsdelen i min blogg för gott. Eller i alla fall flytta det till en bättre plats.


Jag har äntligen fått några lediga stunder och börjat med att sätta ihop en enkel hemsida där jag hoppas att innehållet blir lite lättare att följa. Adressen är -föga överraskande kanske- http://www.blodsvettokrita.se/


Som i fallet med bloggen här, är min tanke att skriva om träning så att så många klättrare som möjligt kan hitta information och inspiration i innehållet. Jag har inga som helst ambitioner att syssla med självpromotion eller något i den stilen så jag är mer än glad om fler vill bidra till hemsidan.


Som ni redan har märkt är jag helt befriad från alla litterära och grammatiska talanger man skulle kunna förvänta sig av en skribent så jag är mer än glad om det finns någon som ville ta hela eller en del av Sisyfosliknande arbetet att korrekturläsa texterna (Jonas W. gjorde det ett tag men jag skämdes eftersom jag tyckte att han fick för mycket att göra).


Hemsidan är helt å hållet tom i dagsläge och jag har bara börjat bygga upp en struktur som jag hoppas ska vara lätt att använda. Vill ni påverka både struktur och/eller innehåll (layouten har jag inte tänkt göra så mycket åt om ingen önskar sig att bidra där också) så får ni gärna kommentera här eller droppa ett mail till alcofribas37(snabela)hotmail.com.


Räkna med att det kommer att ta tid innan hemsidan går att använda. Går det bra så kan jag tänka mig att satsa mer på att bygga upp en databas för träning där teoretiskt sätt skulle det gå att lägga upp individuella träningsplaner och skapa en dagbok, lite som funbeat fast specifik för klättrare. Fast det krävs att jag lär mig att hantera databaser eller att någon kunnig person är beredd att göra en massa grattisjobb. Alla mallar finns redan i Excel men vi får se.


Bloggen kommer att fortsätta existera men jag vet inte riktigt vilket innehåll den kommer att bestå av. Troligen "frågor och svar" eller något i den stilen.


God fortsättning hörni!

1 kommentar:

Anonym sa...

Låter grymt! Ser fram emot läsmaterialet.