Blod Svett Och Krita

13 juli 2012

Matilda i Finalen

Jag tänker inte säga att det är ofattbart för något överraskning är det inte för mig men att det är ofattbart roligt kan jag lugnt skrika ut. Nu är Matilda med i sin första världscupsfinal någonsin.


Detta hade jag laddat för sedan länge. Jag kan inte säga att vetskapen att det kunde hända gjorde det hela lättare eller att det var bara att sätta sig framför TVn och se henne glida in. Det var otroligt spännande, till och med smärtsamt att se hur alla klättrade innan och efter men, som alltid, var det bara lugnt, som om tiden  var stilla när hon klättrade, säkert, följsamt och otroligt fint. Kraften tog slut ungefär där alla som skulle vidare till final också tog slut. Bara Mina Markovic tog sig enkelt förbi för att komma till toppen fyra move längre upp.


Nu återstår att bänka sif framför TVn igen och hoppas att Matilda svävar upp igen med samma sköna stil. Jag ska hålla tummarna så det blöder...


Midbö tog sig vidare, något som för han är en vana. Vi håller tummarna även för norsk framgång och hoppas att de har riktigt, riktigt kul.


Följ festen på http://ifsc.tv/


1 kommentar:

sravan rao sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.