Blod Svett Och Krita

27 dec. 2015

Workshop i Madrid

Jag är inte den som firar jul stenhårt, men det blev julklapp de-luxe med en bokad plats till en av nästa årets mest intressanta happenings för egen del.  

Det handlar om en workshop i början av mars, där ett av de mest aktiva klättergymmen i Spanien, The Climb, anordnar en kombinerad kurs i Samarbete med den kända tränaren och forskaren Eva Lopez och den internationellt kultförklarade ledbyggaren Tonde Katiyo. Att Eva är en av klättervärldens mest framstående experter i klätterspecifika träningsfrågor vore anledning nog, men att lägga till Tondes egenskaper som trendsättande ledbyggare och klättrare är inget annat än en fullträff. 

Kursen består av en del för ledbyggare, en del med analys- och tränarvektryg för coacher och en del där sammanlagt 8 unga killar lika många tjejer går en träningskurs för elittävlande med en praktisk moment. Det handlar om en tävlingssimulering där deltagarna i tränardelen agerar coacher och lämnar träningsråd till de aktiva. Det blir säkert en högst intressant kurs där jag hopas träffa gamla vänner och samtidigt knyta nya kontakter bland träningsintresserade. Att få bo hemma hos föräldrarna blir grädde på moset. 

Jag hoppas att bloggen också får nya intressanta idéer till träningstips, men det får tiden ge svar på.


Inga kommentarer: